Bijpassende producten

Ben je een warme slaper en transpireer je veel rondom je hoofd dan is de Zenzo sloop om je hoofdkussen een echte aanrader.

Voor de dames die graag het haar mooi in model willen houden tijdens de nacht en rimpelvorming willen voorkomen adviseren wij om een 100% zijden sloop te gebruiken. Ook vindt je hier een vulling van Kapok of Powerfill om je hoofdkussen bij te vullen.

Het Slaapmaatje! De metgezel voor zij- en buikslapers!

Het Slaapmaatje 110 cm lang is de perfecte metgezel voor een goede nachtrust. Dit kussen is speciaal ontworpen om jou te helpen om in de juiste slaaphouding op je zij te liggen. Door te slapen met het Slaapmaatje zorg je ervoor dat je nek en rug goed worden ondersteund, terwijl ook je bekken en knieƫn lekker worden ondersteund.

Het Slaapmaatje is 110 cm lang en 16 cm dik, gevuld met 100% gekaarde kapok voor optimale vocht- en warmte-isolatie. De bovenzijde heeft een handige rits, zodat je het Slaapmaatje eenvoudig kunt bijvullen met losse kapok. Het wordt geleverd met een wit katoenen sloop dat regelmatig gewassen kan worden om je maatje fris en schoon te houden. Met het Slaapmaatje geniet je van een comfortabele en ondersteunende nachtrust, waardoor je uitgerust en ontspannen wakker wordt.

Koop nu jouw Slaapmaatje en investeer in een goede nachtrust!