Over ons

We zijn Albert den Herder en Charlotte Pouwels. Beide opgegroeid in een ondernemers gezin en delen een grote passie voor slapen. Inmiddels hebben we samen meer dan 50 jaar ervaring in veel voorkomende slaapproblemen en bieden we onze klanten al jarenlang een passende oplossing waardoor ze weer goed en ondersteunend slapen en lekker uitgerust wakker worden!

Wist je dat 1 op de 3 mensen slecht slaapt?

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Maar een van de belangrijke oorzaken is een niet ondersteunend hoofdkussen (zak met vulling) en een verkeerde slaaphouding. Doordat je in de nacht niet de juiste ondersteuning hebt van je hoofdkussen en je vaak veel te hoog op je kussen ligt, ontstaan er veel vervelende klachten. zoals nekpijn, hoofdpijn, schouderklachten en rugklachten. Een neksteun kussen zoals de Anti Nek Pijn Pillow kan hier veel verbetering in geven. Je slaapt namelijk meer in een rechte lijn met je lichaam, je nek wordt goed ondersteund en je hoofd wordt gedragen. Hierdoor ontstaat er rust in je nek en schouders en wordt je heerlijk ondersteunt tijdens de nacht.

Met onze jarenlange ervaring in slapen hebben wij samen met Ton Pouwels (grondlegger van de Anti Nek Pijn Pillow) dit neksteun kussen ontwikkelt om nekpijn en schouderpijn te verminderen en een comfortabele slaapervaring te bevorderen! De Anti Nekpijn Pillow is gemaakt van 100% natuurlatex, verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes, in 2 verschillende hardheden en 2 verschillende tijk uitvoeringen. Zo is er altijd een juist hoofdkussen wat bij jou en jouw favoriete slaaphouding past

Ben je een echte zijslaper? En lig je niet lekker met je knieƫn op elkaar? Of draai je gedurende de nacht naar je buik? Dan is het slapen met het Slaapmaatje de oplossing voor een optimale ondersteuning op je zij en om je buikligging te vermijden. Het slapen op je buik kan zorgen voor ernstige lage rugklachten. Wat een zeurende pijn blijft gedurende de dag. Door jezelf in de juiste slaaphouding te leggen met de Anti Nekpijn Pillow en het slaapmaatje zullen de lage rugklachten gegarandeerd afnemen!

Investeer vandaag nog in je gezondheid en bestel de Anti Nek Pijn Pillow samen met je Slaapmaatje en je zult snel verbetering ervaren!